header banner
Default

Melon Coin (MLN) nedir? Amacı ne?


05.07.2021 18:06 | Son Güncelleme:

Listeye Ekle

TAKİP ET

Vatandaşlar ve kripto para yatırımcıları tarafından MLN coin ile ilgili detaylar merak ediliyor. Son dönemde şöhreti hızla artan kripto paralardan, Ethereum tabanına bağlı şekilde işletimini sürdürmeyi amaçlayan bir dijital varlık yönetim sistemi olarak karşımıza çıkan MLN coin ile ilgili detaylar yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki Melon Coin (MLN) nedir?

Keşfet

Melon (MLN) coin nedir?

VIDEO: MELON AIRDROBINA KATIL 25 MILYON TOKENDEN PAY AL | YENİ MEME TOKEN
Parakazanix

Son günlerde sıkça araştırılan Melon protokolü, Ethereum platformunda dijital varlık yönetimi için bir blockchain protokolüdür. Bu protokol, katılımcıların dijital varlık yönetim stratejilerini açık, rekabetçi ve merkezi olmayan biçimlerle inşa etmelerine, yönetmelerine ve yatırım yapmalarına olanak tanımaktadır.

Coini Melon coin (MLN) olarak isimlendirilmektedir ve Melon projesinin temel bir bileşenidir. Melon protokolüne “kullanım hakkı” elde etmek amacıyla tasarlanmıştır.

MLN'nin amacı nedir?

VIDEO: ENZYME MLN COİN NEDİR, CAPİTAL FİRMALARIN GÖZDESİ, TEKNOLOJİSİ VE TEKNİK TEMEL ANALİZİ..
Crypto Lab.

MLN'nin amacı nedir?

Melon projesi, dijital varlık yönetimi için açık, rekabetçi ve merkezi olmayan bir şekilde protokol olarak bilinmektedir. Melon ile, dijital ve geleneksel için özelleştirilebilir dijital yönetim stratejilerinde kurabilir, yönetebilir ve ayrıca yatırım da yapabilirsiniz.

Ayrıca Melonport, blockchain teknolojisiyle inşa edilmesinin ve modüler kurulumlarının, ücret yönetimi ve yine zamanları düşürdüğü için varlık yönetimi stratejileri için çok daha rekabetçi bir ortam yarattığını da belirtiyor.

Sources


Article information

Author: Julie Martinez

Last Updated: 1703140321

Views: 710

Rating: 3.6 / 5 (30 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Julie Martinez

Birthday: 1971-06-22

Address: 58042 Gregory Mount Apt. 071, Kerriport, KS 18870

Phone: +4268386683914509

Job: Tour Guide

Hobby: Yoga, Billiards, Amateur Radio, Traveling, Playing Piano, Gardening, Robotics

Introduction: My name is Julie Martinez, I am a talented, dazzling, intrepid, Determined, unguarded, dear, steadfast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.